CT², creative thinking coaching training

CT², creative thinking coaching training : de naam van mijn eigen zaak, een training en coachingbureau. CT² richt zich voornamelijk op twee activiteiten: training van ondernemingsraden en coaching van ondernemende mensen.

training van ondernemingsraden

Ondernemingsraden (OR) zijn de gekozen personeelsvertegenwoordiging binnen bedrijven met meer dan 50 werknemers. Vanuit de Wet op de Ondernemingsraden (WOR) heeft elke ondernemingsraad recht op minimaal 5 dagen training per jaar. Een greep uit de zeer diverse mogelijke onderwerpen voor deze trainingen: variërend van wet en -regelgeving (bijvoorbeeld WOR of Arborecht) en timemanagement tot vergadertechnieken en visievorming. En natuurlijk niet te vergeten de noodzakelijke teambuilding van de groep. Eigenlijk zijn er bijna geen onderwerpen te bedenken die niet aan bod (kunnen) komen.

coaching van ondernemende mensen

Vanuit de jarenlange ervaringen opgedaan in het bedrijfsleven als trainer coach ik graag mensen die ondernemend zijn. Ondernemend in de zin van een eigen bedrijf als ZZP’er tot en met DGA, maar ook ondernemend in de zin van actief zijn of haar eigen leven organiseren. De inhoud van deze coaching houdt het midden tussen organisatie advies en persoonlijke coaching.

Meer informatie over CT²: www.CT2.nl

delen kan alleen door vermenigvuldigen...