Ruimte te huur in het Klokgebouw, de Ruimte sluit…

Te huur vanaf 1 maart: de unieke event / kantoor locatie de Ruimte op Strijp-S.

De Ruimte in het Klokgebouw naast het station is multifunctioneel: voor 1-op-1 gesprekken in een rustgevende omgeving, hei-sessies met topmanagers of een diner voor exclusieve gasten. Bekijk de video voor (meer) indrukken.

praktisch

180M2 + 40m2 opslag, keuken, electra / verlichting en divers meubilair voor ontvangst van groepen van 2 tot 60 personen. Station Eindhoven Strijp-S naast Klokgebouw. Parkeergarage (€). Interieur ter overname, prijs nader overeen te komen.

Enthousiast? Stuur mij een mail of bericht!

delen kan alleen door vermenigvuldigen...

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *