test de Ondernemers Raadgever!

test de Ondernemers Raadgever!

Jij bent ondernemer… ondernemen zit in je bloed, maar je loopt toch tegen een probleem aan. Je bent op zoek naar een antwoord, zodat je verder kunt met ondernemen.

Als Ondernemers Raadgever kan ik jou helpen. Help jij mij door de ‘test-verpakking’ uit te proberen?

Als CoachSander, trainer en coach, mag ik al meer dan 20 jaar bij vele bedrijven diep in de organisatie kijken. Zien hoe zij zaken aanpakken, oplossingen bedenken, situaties voorkomen. Die kennis wil ik graag verspreiden om ondernemers te helpen.

niet weer een goeroe of consultant!

Geen gesprek vooraf, geen bestudering van rapporten en geen case-studies. Geen interim manager die de problemen voor jou komt oplossen in lange en dure trajecten. Maar ook geen hoogdravende uitspraken als ‘de weg is helder; volg mij maar’.

Wij maken een afspraak om elkaar te ontmoeten. Jij betaalt mij alleen de uren dat ik met jou in gesprek ben en jou tips en raad geef. Simpel, duidelijk en overzichtelijk. En daarna ga jij er zelf mee aan de slag.

wat ik al jaren doe heeft nu een naam

Ondernemers helpen met tips of een andere kijk. Of gewoon antwoorden op hun directe problemen. Ik doe dat eigenlijk al jaren. Nu geef ik er een naam aan: de Ondernemers Raadgever.

jij hebt een vraag, ik heb een antwoord

Stel mij jouw vraag en ik zal je adviseren. Tijdens ons gesprek analyseer ik je vraag en jouw situatie. Op basis van jarenlange ervaring met honderden bedrijven, in alle soorten en maten, stel ik de kernvragen waar het om gaat en krijg je van mij een eerlijk antwoord. Geen oordeel, maar een handvat. Iets waar je mee verder kunt in jouw situatie als ondernemer.

test mij deze zomer

Voor veel ondernemers is deze zomer een tijd om tot rust te komen, te bedenken hoe je dit najaar zaken anders gaat aanpakken. Beter gaat aanpakken. Constructiever en effectiever gaat zijn.

Test mij deze komende weken. Gewoon à la minute interactie. Antwoorden, advies, raadgeving, tips als reactie van mij op jouw vragen. Een kort moment van coaching, om die nieuwe stap te maken. Praktische zaken waar jij direct mee aan de slag kunt, maar ook geheel jouw verantwoordelijkheid zijn om actie op te ondernemen. Dán is het ‘t meest effectief.
En als jij wílt dat het verandert, dan kun je het ook veranderen.

probeer mij nu!

De Ondernemers Raadgever is er nu in ‘test-verpakking’. Gewoon ook omdat ik wil zien hoe de reacties zijn; wat de ondernemers in Nederland vinden van de Ondernemers Raadgever.

Wij maken een afspraak om elkaar te ontmoeten en jij betaalt mij alleen de uren die ik met jou in gesprek ben. Simpel, duidelijk en overzichtelijk. En de speciale ‘test-verpakking’ is dat ik twee weken later voor een tweede keer met je kom praten als Ondernemers Raadgever, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Hoe is dat?

aan de slag!

Dus ga je gang, maak een afspraak, stel mij jouw vraag, leg je situatie aan mij voor. Verwacht een eerlijk antwoord, gegeven vanuit mijn ruime ervaring. Al jarenlang coach ik ondernemers, directies en raden van bestuur in hun professionele situaties om te ondernemen. Jarenlang heb ik mij verdiept in diverse vaardigheden, werkwijzen en modellen en ze mij eigen gemaakt. Ik heb geleerd die ervaringen intuïtief in te zetten, passend bij de situatie, de vraag of de doelstelling.

Ik ben niet je vriend, ik ben je raadgever en coach. En ik ben eerlijk. Natuurlijk wil ik dat het jou goed gaat, maar hoe je dat gaat aanpakken is aan jou.

‘k hoor graag van je!

CoachSander, Ondernemers Raadgever

 

Ondernemers Raadgever - CoachSander.nl 02

 

 

 

delen kan alleen door vermenigvuldigen...
  4 Comments On This Topic
  1. Anna Lammers
   on sep 16th at 5:09 pm

   In de loop der jaren is Sander al meerdere keren mijn raadgever geweest en iedere keer heeft hij me veel gegeven. Het bijzondere aan hem is dat hij heel goed luistert waardoor hij de vraag achter de vraag weet op te sporen. Door zijn aanvoelingsvermogen weet hij de essentie te raken van wat je nodig hebt om te kunnen doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Door zijn creativiteit – zijn grote kracht – krijg je verrassende oplossingen aangereikt die passend zijn voor je situatie èn die passen bij de mens die je bent. De raad van Sander is goud waard.

  2. Sybe Dijkstra
   on sep 17th at 9:32 am

   Hoi Sander, wil je even bedanken voor je advies! Je pikte meteen meteen het werkelijke punt eruit waar het om draaide (aha!), je advies was een spijker-op-de-kop.. Waardoor ik er meteen mee aan de slag ging in het overleg met mijn opdrachtgever. Resultaat: mijn omzet verdubbeld!! 🙂


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *