bijna 1 jaar én een themaweek: @040datzijnwij

We gaan een feestje vieren met @040datzijnwij… op 1 april (geen grapje!). Want dan is het 1 jaar geleden dat @040datzijnwij van start ging. En ook nog een themaweek!

58 uitnodigingen voor een feestje

Vorige week zijn de uitnodigingen verstuurd met Eventbrite naar 58 mensen… Want 52 curatoren hebben (straks) allemaal een week inzicht gegeven in hun Eindhovense leven. En we zijn inmiddels met een crew van 4 personen die zorgt dat de overdracht en het beheer elke week weer soepeltjes verloopt. En we hebben 2 speciale gasten!

speciale gasten?

Een van de speciale gasten is natuurlijk Lianne Koops, met wie ik een jaar geleden gestart ben met dit idee. Zij mag uiteraard niet ontbreken.

Maar ook met een hele speciale en (nu nog) ‘mistery guest’… waarvan we hopen dat die fysiek aanwezig zal zijn, maar in ieder geval digitaal. Wie het is? Dat verklappen we nog niet. Just wait and see!

waar is dat feestje? Daar is dat feestje!

We zitten nog te dubben waar we dat feestje gaan geven; we hebben wel een aantal ideeën, maar nog niet vastomlijnd. Ook de inhoud van die avond staat nog helemaal open (dus als je een idee hebt?).

en nog meer plannen…

De nieuwe crew van 040datzijnwij is aan de slag gegaan om nieuwe ideeën te bedenken in de geest van. Een week die anders zal verlopen dan dat jullie gewend zijn. Maar waar wij van denken dat die wel heel erg leuk gaat worden.

themaweek: #040kiest!

Het lijkt ons leuk om vanuit een andere hoek de verkiezingen te belichten, op dezelfde manier zoals andere ’040datzijnwij’ers dat de afgelopen weken hebben gedaan. Maar dan dus vanuit de blik van de mensen die het stemmen mogelijk maken in Eindhoven.

wat er nodig is om in Eindhoven te stemmen

Want hoe komen de stembrieven op de stembureaus? Hoe worden de scores bijgehouden? Wie vult de stemwijzer voor Eindhoven? Stemmen is voor ons allen belangrijk, het gaat over Eindhoven, maar weten we allemaal wat er gebeurt in de week van de verkiezingen? 

#040kiest vanaf 17 maart 2014

We gaan het vanaf aanstaande maandag dan ook heel anders aanpakken: 2 razende reporters van Gemeente Eindhoven zullen ons een kijkje achter de schermen gunnen rondom de verkiezingen. Vooral dus om inzicht te geven in het hoe en waarom van stemmen, maar ook hoe dat door de gemeente wordt georganiseerd. Iedereen heeft toch een mening over politiek?

pilot: dus laat ons weten!

De themaweek is een pilot; we zijn zeer benieuwd naar hoe jullie die week vanuit @040datzijnwij ervaren. Dus: lees, deel en praat met de razende reporters, want 040; dat zijn wij toch allemaal!

 

delen kan alleen door vermenigvuldigen...

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *