coaching video!

We zijn bezig een reeks video’s te maken; op Facebook en Twitter heb je het vast voorbij zien komen met de hashtag #CT2video

Hieronder zie je een van de eerste resultaten. Een korte video om je snel kennis te laten maken met mij (als je mij nog niet eerder in levende lijve ontmoet hebt) en om duidelijk te maken waarom / wanneer coaching zou kunnen helpen.

Ben benieuwd wat je er van vindt! 🙂

 

Meer video’s kun je vinden op het Youtube kanaal CoachSander in beeld. Wil je op de hoogte blijven van de laatste video’s die ik ga publiceren? Geef je dan hier op voor de CT² memo ondernemingsraden en voor de CT² memo coaching. Elke maand verschijnt een van beide memo’s en elke maand zal er een nieuwe video gepubliceerd worden…

 

 

delen kan alleen door vermenigvuldigen...

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *