#Sanderzwijgt, weken later…

#Sanderzwijgt, weken later…

Geen computer. Geen boeken. Geen video’s. Geen twitter. Geen Facebook. Geen TV. Dat is wat ik vijf dagen gedaan heb! ‘k Heb enkel veel geschreven en muziek geluisterd… En nagedacht en gevoeld. Verder helemaal niets.

Eenmaal per dag heb ik een video opgenomen die ik in een Dropbox plaatste. Jeffrey de Wit heeft die video’s bewerkt en Elma Harmans heeft ze op deze blogsite geplaatst. En ik heb de gemonteerde filmpjes en alle comments pas gelezen toen ik weer terug was.

Maar hoe is het 9 weken later? ‘k Vertel je er graag over:

 

Lees voor de achtergronden van #Sanderzwijgt#Sanderzwijgt over 4 weken (4 juli ’12) en #Sanderzwijgt, bijna… (3 augustus ’12)

De video blogs van #Sanderzwijgt:
#Sanderzwijgt, video blog dag 1
#Sanderzwijgt, video blog dag 2
#Sanderzwijgt, video blog dag 3
#Sanderzwijgt, video blog dag 4
#Sanderzwijgt, video blog dag 5

 

 

delen kan alleen door vermenigvuldigen...
  1 Comment On This Topic
  1. Kelly
   on okt 16th at 6:18 pm

   Leuk Sander – Thnx for Sharing! ‘Dit ben ik, Tot de volgende keer!’ Ik zeg: Super afsluiting. Leuk idee om mensen te begeleiden met hun ssst-zijn.


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *