Finalist van de Brabant Awards!

Finalist van de Brabant Awards!

Vandaag is even na 10’en officieel bekendgemaakt dat ik finalist ben voor ‘Brabantste Brabander’ van de Brabant Awards. Samen met vier anderen ben ik  door de jury* gekozen uit 150 genomineerden en gaan we de strijd aan om zoveel mogelijk stemmen te vergaren…

Mag ik even? Stemmen op mij of mijn nominaties lezen kan op mijn pagina van Brabant Awards. Eens kijken of de servers van BrabantAwards.nl het aankunnen want vanochtend om tien over tien lagen ze meteen al plat…

En wat een lieve reacties! Mensen die mij op allerlei leuke manieren feliciteerden en me vertellen dat ik dit verdiend heb. Dank daarvoor! Ik probeer iedereen met een persoonlijk berichtje te antwoorden, maar dat viel vanochtend even niet mee. Maar wellicht zie je mijn blijdschap wel in dit filmpje dat we maakten.

Nadat ik vrijdag het bericht kreeg van de Provincie Noord-Brabant (de organisator van Brabant Awards) zat ik in een vreemd soort spanning. Als coach vertellen mensen mij vaak dingen die ik uiteraard niet verder kan of mag vertellen. Maar dat ik iets over mijzelf niet mag vertellen… Dat is moeilijk! ‘k Ben dan ook redelijk stil geweest op Twitter en Facebook de laatste dagen. En nu ben ik nog steeds stil; ik ben alleen maar aan het reageren geweest! 🙂

Dat gaat nu veranderen! 🙂 Wil ik de Brabant Awards écht winnen, dan moeten mensen op mij gaan stemmen!  Door de jury ben ik gekozen op vijf begrippen: vernieuwend, ondernemend, gewoon doen, samen doen, eigenwijs zichzelf en genieten. Vind jij ook dat deze begrippen op mij van toepassing zijn?

Je kunt op mij stemmen via Facebook,LinkedIn en SMS. Je mag elke dag opnieuw stemmen!

 

*De jury bestaat uit zes Brabanders; tv-persoonlijkheid en theaterproducent Albert Verlinde, ondernemer en oprichter van o.a. Babyliss en Princess Aad Ouborg, zakenvrouw en eigenaar van Search advies- en ingenieursbureau Anne-Marie Rakhorst, hoogleraar aan de TU Eindhoven Theo Salet en hoofdredacteur a.i. van het Brabants Dagblad Ton Rooms. Bert Pauli, gedeputeerde Economische Zaken & Bestuur van de provincie Noord-Brabant, is voorzitter van de jury. 

Stem op CoachSander / Sander Vrugt van Keulen!

delen kan alleen door vermenigvuldigen...

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *