#Twodeep: over de coach en non-conformist

#Twodeep: over de coach en non-conformist

Jan van Draeckensteijn en ik zijn #twodeep… Ongetwijfeld heb je deze hashtag al voorbij zien komen op Twitter of Facebook, zonder dat we verteld hebben waar het over gaat… De vragen hierover zijn talrijk geweest, maar we houden het nog even spannend.

Het belooft bijzonder en uniek te gaan worden; een confrontatie die tegelijkertijd een overeenkomst zal zijn. Voor een deel weten we zelf al hoe het er uit gaat zien, maar de meeste delen zullen nog gevormd, uitgevonden en gemaakt moeten worden.

En jij, als volger / lezer, hebt invloed op #twodeep! Dit kan zelfs zonder dat je weet waar #twodeep over gaat. Dat houdt het extra spannend! Welnu, hier is je kans..

Ik wil je vragen in de comments onderaan deze blog aan te geven welke vraag jij over Jan van Draeckensteijn beantwoord wil zien. Je mag ALLES vragen. Jan van Draeckensteijn heeft plechtig beloofd niet in de comments te zullen neuzen…

Ditzelfde geldt ook omgekeerd: op de blog van Jan van Draeckensteijn kun je al je vragen stellen over mij en wat je over mij wil weten. ‘k Ben heel benieuwd welke vragen mij gesteld gaan worden!

Jan van Draeckensteijn zal de beste, leukste, raarste of meest controversiële vragen selecteren… Hij zal op onorthodoxe wijze de juiste antwoorden uit mij gaan krijgen… En andersom. ‘k Zal mijn kwaliteiten als coach inzetten om te trachten om Jan van Draeckensteijn zover te krijgen dat er een eerlijk antwoord op je vraag komt…

Ken je Jan (nog) niet? Lees hier meer over Jan van Draeckensteijn.

 

PS: raden naar de vorm of uitkomst heeft geen nut; daarvoor zijn we zelf nog op ontdekkingstocht… 😉

 

.

delen kan alleen door vermenigvuldigen...
  7 Comments On This Topic
  1. EL
   on nov 8th at 2:15 am

   Geen vragen over onze aller Draeckie ? dat kan ik mij niet voorstellen.
   Waar ik benieuwd naar ben is de taal virtuositeit die Jan heeft, waar haalt hij zijn inspiratie vandaan?
   Had hij oudere broers, stond hij met boefjes op het plein op zijn zundapp?

   Natuurlijk heb ik nog veel meer vragen, maar gelukkig kom ik hem wel eens tegen in het Eindhovense en dan vraag ik het gewoon, en geeft hij antwoord!

  2. Lilian
   on nov 8th at 10:01 am

   Altijd klaar staan voor andere, werk, gezin, druk sociaal leven! Hoe houdt Jan alle ballen zo ontzettend hoog en waar vindt hij zijn wederhoor?

   Dat zou ik wel eens willen weten!

  3. Maud / BeToday
   on nov 8th at 10:24 am

   Muahaha, deze vraag heb ik altijd eens willen vragen aan Jan. Jan, wat doe je als 1 van je meiden 16 jaar wordt en vraagt “Pap, ik wil voor mijn sweet sixteen een tattoo?”.

  4. Mark
   on nov 8th at 7:55 pm

   Waarom… zwart/wit en de hoed….? 😉

   M.v.g. Mark

  5. Noud de Greef
   on nov 13th at 11:21 pm

   Wat doe je met een collega die je vraagt om een 360 graden feedback sessie?

  6. Marc
   on nov 27th at 1:35 pm

   Vraag voor Jan: wat is de mooiste samenlevingsvorm? Een gang studenten? Een commune? Het gezin? En waarom eigenlijk?


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *