Tja, en wat schrijf je dan…

En dan heb je een ‘blog-site’. Natuurlijk wilde ik dit al wel langer, om de wereld te laten weten wat mijn persoontje nou allemaal bezighoud, maar wat ga je nou eigenlijk schrijven?

Vanmiddag had ik overleg met mijn ‘marketing-man’ waarbij we een aantal zaken voor de toekomst op de rit hebben gezet. Wat wil ik nou met mijn bedrijf en hoe gaan we dat bereiken. Een van de zaken die we hebben afgesproken is dat ik met een weblog zou gaan beginnen. Heb ik daar verstand van? Nou, nee. Niet echt. En dan belt hij mij vanavond om te vertellen dat hij al het een en ander klaar heeft. Ik kan meteen aan de slag! Nou moe! En wat moet ik dan schrijven? Weet ik het…

De toekomst van de zaak en daarbij telkens blijven vernieuwen is leuk. Erg leuk. En daar is deze blog er een van. Ach, ik zal er toch wel aan gaan wennen? Toch?

delen kan alleen door vermenigvuldigen...

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *